Vi kan lave mad til alle slags begivenheder – Vores Café har stort og lækret udvalg til den hurtige, lette eller lækre sult.
HOLD DET LOKALT
Skal én af livets store begivenheder markeres?
Så kontakt MEDIUS, for at forhør jer om mulighederne. Vi har lokaler og haller til enhver begivenhed om det er markeringen af livets begyndelse eller slutning eller det derimellem, så står vi klar til at hjælpe jer. Vi skræddersyer efter dine ønsker.
Ugens mad
Dagens ret
Hver torsdag har vi dagens ret – som kan bestilles og afhentes i MEDIUS.
Denne måneds retter:
Uge 45: Frikadeller m/kartofler, stuvet spidskål, rødbeder og agurksalat. Børn: Frikadeller m/kold kartoffelsalat
Uge 46: Bøfsandwich m/bådkartofler – Børn: Hamburger
Uge 47: Tortilla wraps med oksekødsfyld, mixsalat og salsa
Uge 48: Medister m/kartoflerm brun sovs, agurksalat og sennep.
PRIS: Voksne Kr. 69 – Børn u/12 år Kr. 35.
Bestilles inden torsdage kl. 08.00 . Afhentning torsdage mellem kl. 16.00 – 18.00.
Tapas Fredag
1. fredag i måneden har vi Tapas Fredag.
Bestil senest dagen før kl. 08.00, så kan du afhente din tapas om fredagen mellem kl. 12.00 – 15.00.
PRIS: Voksne Kr. 135 – Børneplatte Kr. 69.
Mad ud af huset
Mad til enhver begivenhed
Mad ud af huset
- Frikadeller m/kartoffelsalat & salat – Kr. 99 pr. person (Min. 6. kuverter)
- Hamburgerryg m/flødekartofler, salat & flute og smør – Kr. 159 (min. 10. kurverter)
- Oksefilet m/flødekartofler, salat, brød og smør – Kr. 179 pr. person (min. 10 kurverter)
Alle retter skal bestilles min. 4 dage før.
Smørrebrød
Vælg mellem følgende:
- Roastbeef
- Kamsteg
- Rullepølse
- Æg & rejer
- Fiskefilet
- Hamburgerryg
Kr. 36 pr. stk – bestilles min. 2 dage før.
Pålægsfirkant
Elsker du også bare smagen af blødt brød med lækkert pålæg og toppings ?
Så lad os lave pålægsfirkanten til dig – Hurtig og nem mad til f.eks. fødselsdagen, studentergildet eller barnedåben.
1 pålægsfirkant er til 6 personer
Kr. 335. – bestilles min. 2 dage før.
KONTAKT

Centerleder
Preben Madsen

Køkkenleder
Maja Samsing
Kontakt for bestilling af mad ud af huset, samt spørgsmål til forplejningen.
T: 20 56 34 04