Vi kan lave mad til alle slags begivenheder – Vores Café har stort og lækret udvalg til den hurtige, lette eller lækre sult.
HOLD DET LOKALT
Skal én af livets store begivenheder markeres?
Så kontakt MEDIUS, for at forhør jer om mulighederne. Vi har lokaler og haller til enhver begivenhed om det er markeringen af livets begyndelse eller slutning eller det derimellem, så står vi klar til at hjælpe jer. Vi skræddersyer efter dine ønsker.

Ugens mad
Dagens ret
Hver torsdag har vi dagens ret – som kan bestilles og afhentes i MEDIUS.
Denne måneds retter:
Uge 41: Pulled pork burger med bådkartofler, coleslaw og dressing
Uge 42: Lukket pga. efterårsferie
Uge 43: Chili con carne, nachos og cremefraise
Uge 44: Stjernekaster (2 stegte fiskefileter med rejer) thousand island dressing og asparges. Børnemenu: 1 fiskefile, pommes, remoulade og citron
PRIS: Voksne Kr. 69 – Børn u/12 år Kr. 35.
Bestilles inden torsdage kl. 08.00 . Afhentning torsdage mellem kl. 14.00 – 18.00.
Tapas Fredag
1. fredag i måneden har vi Tapas Fredag.
Bestil senest dagen før kl. 08.00, så kan du afhente din tapas om fredagen mellem kl. 12.00 – 15.00.
PRIS: Voksne Kr. 135 – Børneplatte Kr. 69.
Mad ud af huset
Mad til enhver begivenhed

Mad ud af huset
- Frikadeller m/kartoffelsalat & salat – Kr. 99 pr. person (Min. 6. kuverter)
- Hamburgerryg m/flødekartofler, salat & flute og smør – Kr. 159 (min. 10. kurverter)
- Oksefilet m/flødekartofler, salat, brød og smør – Kr. 179 pr. person (min. 10 kurverter)
Alle retter skal bestilles min. 4 dage før.

Smørrebrød
Vælg mellem følgende:
- Roastbeef
- Kamsteg
- Rullepølse
- Æg & rejer
- Fiskefilet
- Hamburgerryg
Kr. 36 pr. stk – bestilles min. 2 dage før.

Pålægsfirkant
Elsker du også bare smagen af blødt brød med lækkert pålæg og toppings ?
Så lad os lave pålægsfirkanten til dig – Hurtig og nem mad til f.eks. fødselsdagen, studentergildet eller barnedåben.
1 pålægsfirkant er til 6 personer
Kr. 335. – bestilles min. 2 dage før.
KONTAKT

Centerleder
Preben Madsen

Køkkenleder
Maja Samsing
Kontakt for bestilling af mad ud af huset, samt spørgsmål til forplejningen.
T: 20 56 34 04